Kiki

Wie is Kiki Mulders

Ik ben Kiki Mulders. Moeder van een tweeling van 17 jaar. Samen wonen wij in de dorpskern van de kustplaats Petten.

De keuze om mij om te laten scholen tot Mediator kwam grotendeels door mijn eigen scheiding. Ik zelf ben gescheiden met behulp van een mediator. Vooral omdat ik nu uit eigen ervaring weet hoe fijn het is om samen met je ex-partner tot een oplossing te komen. Dat stukje rust en vertrouwen wil ik ook graag anderen bieden die een scheiding doorgaan.
Daarnaast ben ik een echt mensen mens en sluiten mijn persoonlijke eigenschappen goed aan bij de vereisten die nodig zijn voor een goede Mediator. Zo hecht ik veel waarde aan eerlijk- en oprechtheid en bekijk ik situaties vanuit verschillende oogpunten. Deze combinatie maakt dat ik voor alle partijen de best mogelijke uitkomst wil bieden.

Door de ontwikkelingen bij mijn huidige werkgever en door een tv-programma, ben ik gaan speuren op het internet, wat de vereisten zijn om Mediator te worden. 
Als snel had ik bij mij in de buurt een opleiding gevonden, te weten het Mediation College te Alkmaar. Na een kennismakingsgesprek met de trainer heb ik de basisopleiding gevolgd en behaald. Om mijn kennis uit te breiden, heb ik ook mijn diploma familie- en arbeid mediation gehaald.

Nu ik daadwerkelijk mediator ben, kom ik graag met u in contact om in een persoonlijk gesprek te bekijken wat ik voor u kan betekenen. Dit gesprek zal niet ‘onpersoonlijk’ achter de computer plaats vinden maar gewoon aan tafel met een kop koffie.

Mediation

Heeft u en conflict
Gaan jullie scheiden
Hebben jullie ruzie met de buren
Heeft u problemen met uw leidinggevende

K!K Mediation en Advies

Kiki Mulders
Tel: 06 – 53 64 58 37
Email: info@kikmediationenadvies.nl

Regio: Alkmaar – Schagen – Den Helder

K!K Mediation en Advies is aangesloten bij:

Scroll naar top